Skip to main content

Gisteren organiseerden we een speciale kijkdag voor de toekomstige bewoners van ons veelbelovende project in Cruquius, Amsterdam.

De respons was buitengewoon positief en we werden overladen met enthousiaste reacties van kopers. Het bijzondere aan onze selectieprocedure was dat we ons richtten op specifieke beroepsgroepen, waaronder agenten, docenten, verpleegkundigen en andere mensen die cruciale sleutelberoepen uitoefenen en daarmee essentieel zijn voor het draaiende houden van de stad. Deze selectiecriteria gaven hen een voorkeurspositie tijdens het toewijzingsproces.

De gelukkige toekomstige bewoners moeten nog even geduld uitoefenen, maar de spanning neemt toe. Onze gewaardeerde aannemer, Newbouw, verwacht namelijk dat de eerste 52 Smart Tiny Singles in september gereed zullen zijn voor oplevering.

Wij als team kunnen nauwelijks wachten tot het zover is en kijken uit naar het moment waarop deze unieke wooneenheden werkelijkheid worden.

De Smart Tiny Single is ontworpen voor éénpersoons huishoudens. De living vormt het hart van de loft. Hier is het door het vele daglicht in de woning, elke dag weer heerlijk thuiskomen. De living biedt ruimte voor een eettafel én een lounge. De slaapvide, de kledingkasten en de keuken zijn subtiel verwerkt in het hybride meubilair waardoor dezelfde ruimte meerdere functies krijgt. Handig en het biedt ook nog eens optimaal wooncomfort!