Skip to main content
Smart Tiny Loft voor vastgoedbeleggers & ontwikkelaars

Ons product helpt jouw ambities waar te maken

Of je nu flexwoningen, nieuwbouwwoningen of optoppers wilt realiseren, onze modulaire oplossingen zijn voor elke toepassing geschikt. Onze Smart Tiny Lofts zijn net zo eenvoudig te verwijderen als te plaatsen. Ze worden in de fabriek geassembleerd, kant en klaar op locatie geplaatst en zijn vervolgens weer makkelijk te demonteren. Liever permanente bouw? Ook daar zijn onze Smart Tiny Lofts uitermate geschikt voor. De lofts voldoen aan de eisen van het bouwbesluit en de BENG, zien er aantrekkelijk uit en kennen het kwaliteitskeurmerk. Zo heb je de zekerheid dat de kwaliteit die we beloven, ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd. En ook optoppen bovenop bestaand vastgoed is mogelijk. Al binnen een dag kunnen we deze modulaire oplossing bovenop bestaande daken realiseren.

Voor wie zijn ecologische voetafdruk tot een minimum wil beperken

Klein wonen is op zichzelf al duurzaam. Bewoners verbruiken minder energie om hun woning te verwarmen en worden aangemoedigd te ontspullen. Maar ook als het gaat om het materiaalgebruik scoort de modulaire Smart Tiny Loft zeer goed.  Met een spectaculaire MPG-score van 0,47 tart de modulaire Smart Tiny Single de algemene opvatting in de sector dat de huidige MPG-eis van 0,80 voor kleine woningen onhaalbaar is. En uiteraard zijn onze lofts verkrijgbaar in ENG (Energieneutraal Gebouw) varianten. Smart Tiny Loft is dus met recht groots wonen op kleine, duurzame voet. 

Meer weten over ons concept?

SmartTinyLoft introduceerd Fictief VloerOppervak

Een Smart Tiny Loft heeft in de basis een optimale indeling. Door deze te combineren met een gedetailleerd Smart Inbouwpakket, maken we het ontwerp nóg slimmer. Dezelfde vierkante meter wordt in sommige gevallen gebruikt voor meerdere functies. Dit dubbele ruimtegebruik levert extra wooncomfort op. Bij Smart Tiny Loft drukken we dat uit in de grootheid Fictief Vloeroppervlak (fvo). 

Het complete Bio-Based of Circulaire modulaire bouwsysteem

Het casco van de Smart Tiny Loft is er in twee varianten: bio-based en circulair. De bio-based uitvoering bestaat uit een gelamineerd houten frame en HSB-element. Door toepassing van zoveel mogelijk duurzame materialen, scoort het ontwerp positief op de Milieu Prestatie Gebouwen (MPG). Van de circulaire variant is het casco samengesteld uit gerecyclede materialen die op zichzelf opnieuw recylebaar zijn. Deze scoort daarom nóg beter dan haar bio-based alternatief op de MPG.

Meer weten over ons concept?

Nog minder energieverbruik

Ook het klimaatsysteem is premium. Het is samengesteld uit een warmtewisselaar, gekoppeld aan een WTW-ventilatiesysteem. Met een thermische batterij worden temperatuur-schommelingen in de buitenlucht gedempt, waardoor nog minder energie nodig is om de woning in de winter te verwarmen of in de zomer koel te houden. Het klimaatsysteem is zo goed doordacht, dat zelfs zonder PV-systeem wordt voldaan aan de BENG norm.

Lofts die tijdelijk en permanent kunnen worden geplaatst

Smart Tiny Lofts zijn breed inzetbaar. Ook voor flexibele huisvesting (flexbouw) zoals het kabinet dat voor ogen heeft omdat ze net zo eenvoudig te demonteren zijn als dat ze zijn geplaatst. Wordt het bestemmingsplan gewijzigd, dan kan de vergunning worden omgezet naar een permanente vergunning, want de lofts voldoen aan het bouwbesluit en doen kwalitatief niet onder voor reguliere woningbouw. 

Meer weten over ons concept?

Lofts met een gegarandeerd hoge eindwaarde

Schaf je Smart Tiny Lofts aan, dan bieden wij bij aankoop een terugnamegarantie van 60% van de aankoopsom vanaf het tiende jaar na aankoop. Heeft de gemeente ambitieuze woningbouwplannen met de locatie, dan kunnen wij een creatieve oplossing bieden die ervoor zorgt dat de eindwaarde van de lofts gelijk blijft aan de geïndexeerde aanschafwaarde. Op basis van een tijdelijke omgevingsvergunning wordt er dan binnen het bestaande bestemmingsplan een complex met modulaire Smart Tiny Lofts gerealiseerd. In overleg met de gemeente krijgen deze lofts een plaats in het definitieve stedenbouwkundige ontwerp. Zo wordt de afzet en daarmee de eindwaarde van de lofts op voorhand zeker gesteld.

Meer weten over ons concept?

Van een slim bouwpakket tot
gedelegeerd opdrachtgeverschap

Onze Smart Tiny Loft kan als bouwpakket met een montagehandleiding worden geleverd. In dat geval zijn leverancier van het concept en bouwsysteem. Maar wij kunnen het project ook turnkey aan je opleveren. We realiseren dan de fundering, plaatsen de modules en zorgen voor de ontsluiting van het wooncomplex. Wil je volledig worden ontzorgd en ook graag het volledige projectmanagement uit handen geven? Geen probleem. Wij nemen dan als gedelegeerd ontwikkelaar het project van je aan, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Kom onze modelwoning bekijken

Sustainable Tiny living experience centre

Wonen in een Smart Tiny Loft is groots wonen op kleine, groene voet. Om je te laten ervaren hoe het wonen in een Smart Tiny Lofts is, hebben we een mock-up gerealiseerd. In ons Sustainable Tiny living experience centre beleef je zelf die kwalitatieve, prachtige en optimaal ingerichte ruimte. Zo weet je bovendien precies wat je bewoners biedt. Onze mock-up bekijken? Plan een afspraak.

Afspraak maken?

Locatie op het oog of benieuwd naar de mogelijkheden van onze Smart Tiny Lofts?